Feed on
Posts
Comments

Dag 7

När jag slog upp mina ljusblå i morse frågade maken hur jag kände mig för nu var det ju 7:e dagen och då ska det ju vända. Jag har ännu inte känt av någon klar vändning men det kan hända att den smyger sig på lite mer denna gången. Det kanske inte blir så stora förbättringar just idag men små, små steg är inte att förakta.

Det är i alla fall en underbar morgon som ser ut att bli en helt fantastisk dag. Solen strålar och det är nästan helt vindstilla så det lär bli en riktig sommardag om det får fortsätta. Det är ju även sommarmånaden junis ankomst och då ska det vara sommar, sol, värme och ljus. Just nu är ljuset det som är starkast, redan klockan 5 på morgonen så skiner solen starkare än den gör en midvinterdag.

Så idag hälsar jag sommaren välkommen genom att leta fram lite lättare kläder som jag tar på tillsammans med en lätt sharf och med detta avklarat ska jag sätta mig under mitt parasoll och samla nya krafter. Det är ju ändå sjunde dagen och idag ska det vända.

One Response to “Dag 7”

  1. Judy skriver:

    Hej, det låter underbart att sitta under parasollen. I dag är det verkligen en sommardag. Tog en promenad på lunchen och ville inte gå tillbaka in. Inte ens jag fryser idag…..i går hade jag mitt extraelement på men idag känns det härligt både inne och ute.
    Hoppas det vänder riktigt mycket för dig idag. Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu