Feed on
Posts
Comments

Äppleblom

Vi har endast ett gammalt fruktträd på tomten efter att de gamla ägarna har sett till att ta bort alla som tidigare varit här men det vi har är ett stort äppleträd som just nu blommar för fullt. Jag vet att mitt kort inte kan göra trädet rättvisa men jag lovar det är fantastiskt.

I dag är jag jätteglad för i går fick jag ett jättestort kort med posten som muntrade upp mig jättemycket. En liten katt i en kopp som är så jättesöt med ett gulligt meddelande. Tack B för kortet och jag vill även passa på att tacka er andra som kommenterar här, skickar mail eller kort,  jag uppskattar det jättemycket.

Med posten igår kom även ett roligt brev. Det innehöll ny leveransvecka för vårt beställda växthus som ju skulle komma vecka 29. Trodde inte det var sant när jag med bävan öppnade kuvertet och fasade för att leveransen skulle bli ännu senare, men fick besked om att det kommer redan vecka 23. Det är bara två veckor dit så nu är det planering av förarbete som gäller och dessutom måste jag försöka få maken att ta lite grävsemester. Själv står jag som vanligt för den tunga planeringen (fniss) och maken får stå för grovarbetet. Det bästa är att vecka 23 är min bästa vecka i den här omgången så jag hoppas verkligen att leveransinformationen stämmer. Yippi!

Ja, nu ser ni att det vill inte till så mycket för att få mig att glömma att jag är sjuk. Inte så här dags när jag är utvilad och pigg i alla fall.

Ha en trevlig helg – det har jag.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu