Feed on
Posts
Comments

Ösregn

Äntligen kommer det lite regn. Trädgården behöver verkligen vatten vilket vi fått väldigt lite av den sista tiden. Ibland har jag undrat vad som händer när det regnar norr om oss, söder om oss och väster om oss men vi får några ynka droppar. Men nu regnar det, det fullkomligt öser ner och alla växter får massor av vatten.

Katterna är inte lika förtjusta som jag. De har gått ut genom en dörr och kommit in genom nästa tre gånger redan klockan 5:30. Nu har de gett upp och gått och lagts sig i var sitt surhörn.

I dag är det sista dagen med cortison och jag kommer att bli mindre pigg de kommande dagarna, eller snarare nätterna och det käns så skönt. Jag tror att jag har lättare att ta lite illamående efter ett helt liv med åksjuka än att jag tar svullnaden, rödskörhete och nattvaken som cortisonet ger.  Nu ska jag försöka återhämta mig den kommande veckan med världens bästa medicin – sömn.

Jag är lite sur idag för det är jättemånga roliga auktioner på gång i närheten och jag kommer inte iväg på någon. Det är inte det att jag inte skulle kunna åka för enligt alla källor ska jag leva så precis som vanligt, men jag kan ju inte åka bil. Om jag sätter mig jämte någon så klarar jag mig knappt till brevlådan och om ärligheten ska fram så är medicinerna ju inte så bra för hjärnan så att köra själv är att utsätta resten av landsbygden för livsfara. Då blir det som det blir och jag får stanna hemma och lida av att inte få fynda – stackars mig.

Ja, nu är det kanske inte så svåra problem jag har och ekonomin blir i alla fall mindre lidande av att jag sitter här vid datorn. Det finns ju alltid en lösning, jag får nog titta in på någon nätauktion där jag kan bjuda lite – shopping är lugnande för själen och att bara titta på nätet lugnande för ekonomin så det får nog bli att reka läget en stund.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu